اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟

هشدار درباره افزایش دمای هوای کشور

بنا بر اعلام سازمان هواشناسی دمای هوای کشور در این هفته با افزایش دما روبرو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر کارشناس هواشناسی گفت: دمای هوای کشور در این هفته با افزایش دما روبرو خواهد شد که این روند افزایش دما همچنان پایدار خواهد بود.
آقای امیر حسین نقشینه گفت: با توجه به تدوام روند دمای هوای گرم در کشور طی این هفته هشدار برای افزایش دما و جلوگیری از گرما زدگی و خشک شدن گیاهان صادر شده است.

به گفته کارشناس هواشناسی دمای هوای کشور به تدریج تا پایان هفته دو تا سه درجه افزایش می یابد که این روند افزایش دما در کشور پایدار خواهد بودو همین خود زمنیه ساز افزایش میزان مصرف برق در کشور خواهدشد.

وزارت نیرو اعلام کرده است که این هفته گرم ترین هفته تیر است و همین امر خود زمینه ساز افزایش مصرف برق در کشور خواهد شد و پیش بینی می شود میزان مصرف برق به ۶۶ هزار مگاوات برسد./باشگاه خبرنگارران

ارسال نظر
آخرین اخبار